ЗА НАС

Експерти в контрола на въздуха, миризмите и мазнините

 

От гостоприемството до здравеопазването – Plasma-Cleanair предоставя продукти и услуги, за да поддържа въздуха на нашите клиенти чист

История и опит

От пускането на първото ни комерсиално решение за контрол на миризми в кухнята, Xtract 2100 през 2008 г., plasma-cleanair се утвърдихме като пазарен лидер и експерт в контрола на въздуха, миризмите и мазнините.

От хотелиерство до здравеопазване, plasma-cleanair предоставя продукти и услуги, за да поддържа въздуха на нашите клиенти чист

През юни 2021 г. plasma-cleanair придоби Fortis Hygiene & Maintenance Services (Fortis HMS), за да подобри предлаганите от нас услуги и да осигури поддръжка в цялата страна чрез нашите собствени квалифицирани инженери.

Днес plasma-cleanair работи в световен мащаб от нашия централен офис в Голям Манчестър. Ние се стремим към високи постижения и подкрепяме нашите клиенти в управлението на миризми и мазнини, IAQ и вентилация и непрекъснато обслужване и поддръжка. Ние работим с нашите клиенти, за да спазим законодателството за съответствие и застрахователните разпоредби, да намалим разходите за енергия и риска от пожар.

WHO WE WORK WITH