Продукти/ Търговска кухненска филтрация

Активен въглен и
финна филтрация.

Plasma Clean Air доставя широка гама пасивни филтри, от активен въглен до фина филтрация. Те могат да се използват самостоятелно или в комбинация с електростатични филтри и UV озонова технология за контрол на озона и миризмите.

Филтър с активен въглен
По-леки и по-малко обемисти от традиционните филтри за изхвърляне, нашите филтри с активен въглен могат да се използват с обработка с озон за отстраняване на остатъчния озон преди екстракцията и окисляване на молекулите на остатъчната миризма, които се улавят върху повърхността на активния въглен. Това пречиства въздуха, за да премахне миризмите за по-чиста среда.

HEPA филтри

Високоефективните въздушни филтри за частици или HEPA филтри са предназначени за отстраняване на субмикронни частици до 0,3 микрона.

HEPA филтрите на Plasma Clean Air са проектирани специално за използване при приложения с висока ефективност, висока скорост и се използват за отстраняване на дим в приложения за кухненска вентилация.
HEPA филтрите обикновено се поставят след панелни и ръкавни филтри или след електростатичен филтър при силно чувствителни приложения.

Панелни филтри

Нашият плисиран панелен филтър за еднократна употреба осигурява високо ниво на защита на ниска цена. Подходящо е за използване в общи приложения на IAQ или в комбинация с ръчни и HEPA филтри за промишлена кухненска вентилация.

Панелният филтър е направен с помощта на сърцевина от надиплена нехигроскопична и хидрофобна влакнеста среда, проектирана специално за използване при филтриране на въздуха. Медията е произведена със степенувана плътност на влакната, за да се осигури оптимално и равномерно задържане на прах, комбинирано с ниско първоначално съпротивление за поддържане на по-висока ефективност.

Ръкавни филтри

Нашите ръкавни филтри са фини и напълно заварени, идеални за използване в промишлена кухненска вентилация и общи приложения за качество на въздуха.
 
Те обикновено се използват след панелен филтър в промишлена кухненска вентилация за отстраняване на частици мазнини. Тази комбинация може да се използва преди HEPA филтър или активен въглен.

За приложения за контрол на мазнини, дим и миризми с нисък спад на налягането вижте нашата гама ESP-UV.