Продукти/ Търговска кухненска филтрация

Контрол на мазнинитe.

Нашите филтри за мазнини предлагат три пъти по-висока производителност от традиционните филтри. Докато традиционните филтри от преграден тип улавят само 20-40% от кухненската мазнина, нашите филтри улавят до 95% от частиците мазнина. Нашите филтри са лесни за почистване и могат да предложат значително намаляване на разходите чрез намаляване на броя на текущите стандартни TR19 почиствания на канали.

Спирални филтри

Филтри за маслен блок

Преграден филтър

Спирални филтри.
НАШИТЕ ВИСОКОЕФЕКТИВНИ СПИРАЛОВИДНИ ФИЛТРИ ПРЕДЛАГАТ  3 ПЪТИ ПО-ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ОТ ТРАДИЦИОННИТЕ ФИЛТРИ В СТИЛ ПРЕГРАДА И УЛАВЯТ ДО 95% ОТ ВАШАТА ГОТВАРСКА МАЗНИНА ПРИ ИЗТОЧНИКА, ПРЕДИ ДА НАВЛЕЗЕ В ТРЪБОПРОВОДА.

Спиралните филтри могат лесно да бъдат ретро монтирани в съществуващи търговски кухненски сенници, за да подобрят драматично управлението на мазнините.

Нашите серпентини филтри ще сведат до минимум натрупването на мазнини в тръбопроводите и ще намалят риска от пожар. Поддържане на съответствието ви с TR19 Grease и вашия доставчик на застраховка.

Спиралните филтри ще намалят текущите ви разходи за поддръжка на грес TR19, като ограничат броя на почистванията на капака и екстракта, като същевременно останат съвместими.

Разходите за текуща поддръжка на спираловидните филтри са изключително ниски, тъй като те могат да се почистват на място като част от програмата за почистване на вашата кухня.

Изтеглете нашия лист с данни за повече информация

Филтри за маслен блок .

Филтрите за блокиране на мазнини драстично намаляват изискванията за почистване на сенника и каналите.

Това е високоефективен първичен филтър за мазнини. Отстранете до 99% от мазнините и маслата, преди да влязат в кухненския покрив. Системата Grease Bloc е просто решение за модернизация, подходящо за повечето кухненски сенници.

Електростатичен филтър с UVC

Изтеглете нашия лист с данни за повече информация

Преграден филтър .

Намалете риска от пожар и предотвратете преминаването на пламъци покрай сенника за изсмукване

Нашата първокласна гама от огнезащитни преградни филтри са устойчиви на топлина, пламък и мазнини. Одобрен от UL и сертифициран по UL1046 & ULC-S649-06.

За да се увеличи максимално ефективността на улавяне на мазнини, филтрите имат извити ламинирани метални лопатки с аеродинамична форма.

Лесно преоборудване, предлага се в различни размери, за да отговаря на редица сенници. Без текущи разходи за поддръжка. Филтрите могат да се почистват като част от ежедневното почистване на персонала и могат да се мият в съдомиялна машина.

Изтеглете нашия лист с данни за повече информация