Продукти/ Търговска кухненска филтрация

Грес и контрол на миризмата.

Комбинирайки озонова технология и UVC, нашите системи намаляват риска от пожар и поддържат тръбопроводите почти без мазнини, всичко това в дизайн, спестяващ пространство.

Стойка за сенник Techniclean

Techniclean UV, монтиран във въздуховод

Стойка за сенник Techniclean .

СТОЙКАТА ЗА СЕННИК TECHNICLEAN Е ТЪНКО РЕТРО РЕШЕНИЕ, КОЕТО ОСИГУРЯВА КОНТРОЛ НА МАЗНИНИТЕ И МИРИЗМИТЕ В ТЪРГОВСКИ КУХНЕНСКИ СЕННИЦИ ЗА НОВОПОСТРОЕНИ И СЪЩЕСТВУВАЩИ КУХНИ

Монтиран зад филтрите на сенника, нашият Techniclean Canopy Mount разгражда мазнините и миризмите, за да гарантира, че изходящият въздух е в съответствие с насоките на DEFRA & EMAQ и стандартите на Environmental Health Office.

Като ретро решение с тънък дизайн и малък отпечатък, той може да предложи решение за мазнини и миризми за повечето търговски кухни.
Чрез улавяне на мазнината при източника решението на Techniclean Canopy Mount спира навлизането на мазнини в тръбопровода. Води до по-малко текущи почиствания на канали и намалени разходи.

Монтажът за сенник Techniclean предлага ниски текущи разходи за поддръжка само с еднократно годишно посещение за сервиз, за ​​да се гарантира, че работи с максимална ефективност.

Techniclean се предлага и като решение за вграждане.

Изтеглете нашия лист с данни за повече информация
Techniclean UV, монтиран във въздуховод .
ИНТЕГРИРАЙТЕ ВАШИЯ КОНТРОЛ НА МАЗНИНИТЕ И МИРИЗМИТЕ С МОДУЛИТЕ TECHNICLEAN 5000 И 7500. УСТРОЙСТВАТА ПОДДЪРЖАТ ТРЪБОПРОВОДИТЕ ПОЧТИ БЕЗ МАЗНИНИ, КАТО ИЗПОЛЗВАТ UVC И ОЗОНОВА ТЕХНОЛОГИЯ, НАМАЛЯВАЙКИ РИСКА ОТ ПОЖАР.

Интегрираните модули на Techniclean са евтин вариант, който се предлага с много малко поддръжка.

  • Тънък с малък отпечатък
  • Драстично намалява почистването на тръбопроводите
  • Рентабилен с ограничена поддръжка
  • Позволява възстановяване на топлината
Изтеглете нашия лист с данни за повече информация